Johannan sanoin - Unelmia ja kulttuurihommia


Unelmani oli yhdistää ravintolatoiminta ja tapahtumat sekä olla osa ketjua, joka rakentaa ja tuottaa kulttuuria ikäluokasta riippumatta. Unelmaa kohti ajoi rakkaus ruokaan, kotiseutuumme ja kulttuuriimme. Halusin tarjota kotipesän erilaisille artisteille ja taiteilijoille sekä olla mukana värittämässä kulttuuritarjontaamme laadukkaan palveluntarjoajan roolissa tapahtumissa myös ravintolamme ulkopuolella paikallisesti.

 

Unelmasta tuli totta vuonna 2015 kun Ravintola Koto avasi ovensa. Vuodesta 2016 saakka olemme saaneet kunnian olla mukana tuottamassa erilaisia tapahtumia yhteistyössä alueemme muidentoimijoiden kanssa. Verkostoomme kuuluu tapahtumantuottajia ja organisaatioita aina teknisestä toteutuksesta ravintolapalveluihin ja siltä väliltä.

YRITYS

Olemme tiimini ja yhteisyökumppaneidemme kanssa tuottaneet ravintolapalveluita, anniskelualueita sekä backstage ja VIP alueita muun muassa Veikkausliigaan sekä erilaisiin festivaaleihin, joissa olemme menestyksekkäästi palvelleet tuhansia ihmisiä.

Ammattitaitoisen, osaavan, rohkean ja innovatiivisen tiimini kanssa olemme onnistuneet luomaan itsestämme halutun yhteistyökumppanin, jonka kanssa luvatut asiat hoituu tinkimättä laadusta . Meille on tärkeää asiakkaidemme viihtyvyys, palveluntaso ja luotettavat yhteistyökumppanit,
joiden avulla unelmista tehdään totta.

 

Koto Promotions_Johanna.png